Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia
Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Bio je skroman nakon novog rekorda.

Aleksandar Mitrović, napadač Fulama, postigao je dva pogotka u pobedi protiv Prestona (3:0) kojom je i zvanično obezbeđen plasman u Premijer ligu.

PROČITAJTE JOŠ

Mitrović je istakao da je odrađen sjajan posao.

„Osećam se neverovatno. Odradili smo izvanredan posao sada, kao i cele sezone. Zaslužujemo ovo slavlje. Posebno mi je drago što smo izborili povratak u Premijer ligu pred svojim navijačima, u svojoj kući. To celu stvar čini posebnom“, rekao je Mitrović.

Srpski fudbaler je postao prvi fudbaler koji je postigao 40 golova na 40 mečeva Čempionšipa, a sada napada apsolutni rekord drugih liga jer je Gaj Vitingem postigao 42 u sezoni 1992/1993.

„Neverovatna sezona i za mene. Dao sam mnogo golova. Imam saigrače koji mi uvek stvaraju šanse, a ja sam uradio svoj posao. Zaista, izvanredna sezona i na ličnom i na timskom nivou. Posebna sezona. Proslavićemo, imamo nešto organizovano, ali nećemo previše, čeka nas još utakmica“, rekao je 27-godišnji napadač.

Pohvalno je o srpskom napadaču govorio i menadžer Marko Silva.

„Mitro je bio izuzetan, fenomenalan. Kada Mitro ima energije i svež je, potpuno je drugačiji igrač. Znam šta klub želi od mene. Nadam se da je ovo početak dugog putovanja. Moramo da se spremimo za veliki izazov sledeće sezone“, rekao je Silva.

Fulam ima devet bodova više od drugoplasiranog Bornmuta, a do kraja sezone ga očekuju dueli sa Bornmutom, Notingem Forestom, Lutonom i Šefild junajtedom.

BONUS VIDEO Aleksandar Mitrović, gol za Fulam – Blekpul 1:0

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar