Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Krilni fudbaler crveno-belih je optimističan pred prvi evropski duel ove sezone.

Crvena zvezda će u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona dočekati Pjunik u sredu od 20 časova i 45 minuta, a Aleksandar Katai veruje u kontinuitet dobrih rezultata njegovog tima.

PROČITAJTE JOŠ

„Sezonu smo startovali sa četiri pobede, na najbolji mogući način i nema razloga da tako ne nastavimo već u sredu. Očekuje nas utakmica protiv tima koji je prvak Jermenije i sigurno neće biti lako, ali moramo da budemo realni i kažemo da na Marakani ni mnogo veći klubovi ne mogu da se naigraju fudbala. Utakmica protiv Radnika je možda bila i najbolja od starta sezone, mislim da su navijači uživali doslovno od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka i na krilima toga dočekujemo Pjunik“, rekao je Katai.

„Desetka“ crveno-belih je oduševljena idejom da svi navijači dođu u Zvezdinim dresovima na stadion.

„Biće to atmosfera za pamćenje i sjajna slika koju ćemo poslati, a nadam se da će biti što više Kataija na tribinama. Verujem da će to sve biti propraćeno dobrom partijom na terenu, te da će spektakl zaista biti potpun“, poručio je Katai.

Podsećamo, Pjunik je poražen u prvom kolu jermenskog šampionata sa 1:0, a trener jermenskog tima Egiše Melikjan bio je nezadovoljan što njegovom timu nije dozvoljeno da se odmori pred put u Beograd.

BONUS VIDEO Kilijan Mbape – najplaćeniji fudbaler današnjice

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar