Ignjovski
Foto: EPA/FREDRIK VON ERICHSEN

Aleksandar Ignjovski, srpski internacionalac koji brani boje Holštajn Kila, za Nova.rs iz prvog lica govorio o aktuelnoj situaciji u Nemačkoj.

Usled koronavirusa u Nemačkoj je doneta odluka da Bundesliga i Cvajta budu suspendovane do 2. aprila, a pre odlaska na prinudni odmor ekipe će još jednom izaći na teren.

Brojni klubovi preduzeli su već preventivne mere, a kakva je trenutna situacija u Nemačkoj za Nova.rs otkrio je Aleksandar Ignjovski, fudbaler Holštajn Kila.

PROČITAJTE JOŠ

„U Kilu se sve odvija normalno, ne znam kakva je situacija u delovima Nemačke gde ima više zaraženih. Jedina promena je što igramo bez prisustva publike. Postoji oprez, ali nema panike. Osim pooštrene higijene u klubu se odvija sve normalno“, otkrio je srpski internacionalac.

Posebnu pažnju Cvajta je privukla u sredu kad je dijagnostifikovan prvi slučaj obolelog od koronavirusa. Timo Hibers igrač Hanovera bio je pozitivan na testu na koronavirus obavljenom samo devet dana posle utakmice protiv ekipe srpskog defanzivnog veziste.

„Hibers je virus dobio nekoliko dana posle utakmice pa nismo ugroženi. Odgovorno se poneo i čim je osetio simptome dobrovoljno se prijavio u karantin tako da nije doveo u nepriliku nikoga oko sebe“, rekao je Ignjovski.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram