FK Crvena zvezda, FK Kluž, Aleksandar Dragović
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić demantovao je navode da Aleksandar Dragović odlazi iz tog kluba.

Dragović je u četvrtak objavio fotografiju sa aerodroma, gde je napisao kratku poruku „na putu“.

PROČITAJTE JOŠ:

Zbog toga je nekoliko medija u Srbiji objavilo informaciju da je austrijski štoper napustio klub i otišao sa priprema u Turskoj, u Italiju gde bi potpisao za Sampdoriju.

Terzić kaže da to nije tačno i da je Zvezda ostala pri stavu da hoće da zadrži fudbalera koji ima ugovor do 2024.

„Na početku priprema, 4. januara, jasno sam rekao da Aleksandar Dragović ostaje u Crvenoj zvezdi, jer smo tek na pola puta u trci za osvajanje šampionske titule, a on nam je jedan od ključnih igrača. Dragović je danas dobio dozvolu kluba, da veče pre povratka ekipe napusti trening kamp i otputuje u Beč kako bi posetio trudnu suprugu, a već u ponedeljak će biti u Beogradu na treningu. Aleksandar Dragović ne ide nigde iz Crvene zvezde i ovim stavljamo tačku na sve priče oko njegovog statusa“, rekao je Terzić.

Foto: Printscreen Instagram / Dragovic5

Dragović je stub odbrane crveno-belih od jula 2021. kada je stigao iz Bajer Leverkuzena. Igrao je sa Zvezdom Ligu Evrope, a ako ostane u Ljutice Bogdana, imao bi zavidnu šansu da sledeće sezone zaigra u Ligi šampiona.

Srpski prvak je u zavidnoj poziciji da sačuva veliku prednost u odnosu na Partizan na tabeli, pa da titulom direktno izbori učešće u evropskoj eliti.

Inače, tokom boravka u Zvezdi je 31-godišnjem Dragoviću porasla vrednost na tržištu sa tri i po na pet miliona evra po Transfermarketu, a u Zvezdi je austrijski internacionalac do sada odigrao 79 utakmica, dao je četiri gola i imao jednu asistenciju.

BONUS VIDEO Stojković: Igrači su shvatili neke ideje, čestitam im na pobedi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar