Aleksandar Dragović
Aleksandar Dragović; Foto: Starsport Pedja Milosavljevic)

Aleksandar Dragović ostao je na zemlji čak i nakon velike pobede Crvene zvezde.

Crveno-beli su u trećem kolu Lige Evrope savladali Ferencvaroš sa 4:1 i tako upisali prvi trijumf nakon dva poraza u ovom takmičenju, a Zvezdin defanzivac nije poleteo u oblake.

PROČITAJTE JOŠ

„Fenomenalna utakmica, zaslužili da pobedimo. Navijači su naš 12. igrač, svaku utakmicu su top, iza nas su uvek, srećni smo da imamo takve navijače i da tako navijaju za nas“, rekao je Dragović.

Pojasnio je kako je izgledala priprema za meč, ali i šta bi sada trebalo uraditi.

„Znali smo da moramo da pobedimo, da smo izgubili to bi bilo to, bilo bi gotovo. Ne smemo mnogo da se dignemo, to je samo jedna utakmica, oni će kod kuće imati navijače, pun stadion. Biće teško i zato moramo da se fokusiramo i spremimo za utakmicu.“

Zadovoljan je igrom u odbrani i pohvalio je Strahinju Erakovića i Marka Gobeljića.

„Osim gola, jedne ili dve kontre nisu imali neke šanse. Ne samo odbrana, ceo tim je odigrao fenomenalno danas. Mi znamo koliko je Eraković vredan za ekipu, koliko zna, danas je to ponovo pokazao. Gobeljića vidim svaki dan na treningu, on je borac, znamo šta zna, on je veliki zvezdaš i voli Zvezdu svaki meč da sve od sebe.“

Za kraj je jasno poručio o čemu se razmišlja u klubu.

„Ne treba nam matematika, nego samo da igramo i da vidimo koliko ćemo da dogurati. Za vikend imamo važnu utakmicu, a onda se spremamo za Ferencvaroš“, završio je Dragović.

BONUS VIDEO Terzić zagrlio Dragovića, pravio šou sa Kangom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar