Dušan Vlahović Foto:Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Povreda u nezgodnom trenutku, ali se svi nadamo najboljem

Juventus je u nedelju iznenadio Inter u velikom derbiju i slavio sa 2:0 na krilima Filipa Kostića, koji je upisao dve asistencije.

I dok je jedan srbin dominirao na terenu, drugi je morao da odmara zbog povrede. Postojale su nade da će se Dušan Vlahović oporaviti baš pred meč sa Interom, ali je povreda primicača napravila malo veći problem nego što se mislilo u prvi mah.

Srpski golgeter je propustio treću uzastopnu utakmicu, pošto ga prethodno nije iblo protiv Čećea i Pari Sen Žermena.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon pobede nad Interom, trener Juventusa Masimilijano Alegri je između ostalog govorio i o stanju Vlahovićeve povrede.

„Videćemo. Trenutno ima upalu i videćemo da li će se oporaviti pre pauze usled Svetskog prvenstva. Sutra očekujem povtatak Mekenija i Paredesa u trenažni process, Ken će nam takođe biti na raspolaganju od utorka“, rekao je Alegri posle meča.

„Stara dama“ ove sezone ima mnogo problema sa povredama, a ni rezultati zbog toga nisu najsjajniji.

„Najlepše je videti dostupne igrače kako pomažu jedni drugima, to je ono što vam je potrebno da pobeđujete. Da bismo postigli svoje ciljeve, važno je staviti lične ciljeve na stranu i fokusirati se na ciljeve tima. Sada ne smemo da sve upropastimo protiv Verone“.

Vest o Vlahoviću naravno zabrinula je i sve u Srbiji, koji se nadaju da će napadač biti spreman za meč sa Brazilom 24. novembra na Svetskom prvenstvu u Kataru.

BONUS VIDEO Vuletić: Kako su prodati Dušan Vlahović i Strahinja Pavlović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar