Masimilijano Alegri
Masimilijano Alegri; Foto: Tanjug/AP Photo/Armando Franca)

Ovaj čovek kao da želi da sam sebi potpiše otkaz... Nekada njegove izjave deluju prilično drsko.

Masimilijano Alegri, trener Juventusa, bio je ljut nakon što je „stara dama“ eliminisana iz Lige šampiona.

PROČITAJTE JOŠ

Benfika je slavila sa 4:3 i tako ostavila Dušana Vlahovića, Filipa Kostića i torinski tim bez nokaut faze.

„Posle izjednačenja, ne sme se primiti tako gol iz penala brzo. Otežali smo sebi život, nismo iskoristili dve šanse preko Vlahovića, pa smo posle pauze gubili sa 4:1“, istakao je Alegri.

Igrači iz Torina će sada brinuti o Seriji A.

„Ova eliminacija boli, ljuti smo i razočarani, ali sada moramo da se fokusiramo na Seriju A i da se vratimo u šampionsku trku jer nismo imali dobar početak sezone te je neophodno da povratimo fizičku i mentalnu energiju. Moramo da prihvatimo ovu eliminaciju i to razočaranje pretvorimo u motivaciju za naredni meč protiv Lečea. Eliminacija je svakako bila neminovna pre ovoga, ali ipak smo trebali da ostanemo u igri, pošto smo imali osećaj uprkos lošem prvom poluvremenu da još uvek možemo da ugrozimo Benfiku“, rekao je Alegri.

Želeo je da uvede Milika u nastavku kako bi uspeo da preokrene, a prednost u startnoj postavi dao je Kinu. Ipak, on je samo ublažio poraz.

„Benfika je snažno pritiskala na početku, bila je opasna u kontri i nadao sam se da će Mireti-Milik poboljšati nivo kvaliteta u drugom poluvremenu, ali do tada smo već gubili 1:4. Trenutno smo još uvek u Ligi Evrope, nadali smo se da će finalni meč vredeti više, ali, nažalost, vredi samo mesto u Ligi Evrope“, završio je Alegri.

BONUS VIDEO Gol Dušana Vlahovića protiv Katara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar