Foto: Starsport

Provokacije i skandali vezani za navijače reprezentacije Albanije i pojedine igrače, kao i albanske medije sa Kosova ne prestaju.

Od fizičkih napada, do stalnih provokacija na svim nivoima na račun Srbije, sada se prešlo i na pokušaje kontraoptužbi nakon svih načinjenih skandala.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što je tokom utakmcie Hrvatske i Albanije moglo da se čuje od obe navijačke grupe u više navrata poziv na linč i ubistvo Srba zbog čega je žalbu uložio i FSS, sada sem pokušalo sa strategijom da se za sličnu stvar optuže i srpski navijači.

Sada su na društvenim mrežama objavili montirani snimak i okrivili Srbe.

Albanski navijači su počeli da šire tvrdnje da su srpski navijači pevali „Ubij, zakolji, da Šiptar ne postoji“ na meču sa Slovenijom.

Ovaj snimak se brzo proširio internetom, izazivajući dodatne tenzije.

Međutim, slovenački navijači su se oglasili i potvrdili ono što su svi prisutni mogli da čuju – takvog skandiranja nije bilo. Snimak je bio montiran u pokušaju da se skrene pažnja sa stvarnog incidenta.

„Prijatelju, bio sam pored sektora sa srpskim navijačima. Prestani da širiš laži. Jedino šta su oni skandirali bilo je ‘Kosovo, Srbija’. Pevanje koje se čuje na snimku je ‘Obli, Oblak, ti si naš junak’. To nema nikakve veze sa Srbijom“, stoji u komenarima stranic eposvećene slovenačkom fudbalu.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare