Foto: EPA-EFE/SHAWN THEW

Alaksandar Samedov, dugogodišnji reprezentativac Rusije, na vreme je razmišljao šta će da radi posle završetka fudbalske karijere.

Prvo je otvorio restoran, onda se sa svojim agentima uključio u posao oko magacina, da bi na kraju otvorio kliniku za plastičnu hirurgiju.

„Ako su vam potrebne usne, nos, ili želite da uradite liposukciju, obratite se“, u šali je rekao Samedov tokom gostovanja na jutjub kanalu „Koment šou“, potvrdivši da je otvorio pomenutu kliniku.

PROČITAJTE JOŠ

Takođe je pričao i o svom restoranu „Jorgovan“ koji se nalazi u parku Sokoljniki. Ipak, kako je rekao sada taj posao ne ide dobro, zbog koronavirusa.

„Mnogo nas je pogodio virus, morali smo mnogo ljudi da otpustimo“, objasnio je Samedov, koji je gotovo kopletnu profesionalnu karijeru gradio u klubovima iz rodne Moskve, od Spartaka, Lokomotive, Moskve, do Dinama.
Samo je poslednju profesionalnu sezonu proveo u Krilima Sovjetov, da od prošlog leta po okončanju profesionalnog igranja, odlučio da obuče dres amaterskog kluba Znamja Noginsk iz Podmoskovlja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar