Foto: EPA-EFE/OLAF KRAAK

Velikan sa "Old traford" u završnici prelaznog roka pojačava tim.

Fudbalski klub Mančester junajted pristao je da Ajaksu plati obeštećenje od 100 miliona evra za brazilskog fudbalera Entonija, prenosi „Skaj sport“.

PROČITAJTE JOŠ

Ajaks je pre nekoliko dana odbio ponudu Mančester junajteda od 90 miliona za brazilskog krilnog napadača. Britanski mediji navode da dva kluba trenutno pregovaraju o bonusima sa kojima bi ukupno transfer vredeo 100 miliona evra.

Entoni će čim se dva kluba dogovore odleteti u Mančester na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa „crvenim đavolima“.

Britanski mediji ističu da će Mančester junajted do kraja prelaznog roka, 1. septembra pokušati da angažuje još nekoliko igrača. Klub sa „Old traforda“ planira da dovede golmana Njukasla Slovaka Martina Dubravku. Mančester junajted nudi Njukaslu pet miliona evra za jednogodišnju pozajmicu.

Poznati italijanski novinar Fabricio Romano ističe da su „crveni đavoli“ počeli pregovore sa Barselonom u vezi prelaska Pjera-Emerika Obamejanga u Mančester junajted. Obamejang je početkom godine stigao u Barselonu iz Arsenala, ali je izgubio mesto u katalonskom klubu posle dolaska Roberta Levandovskog. Pored Junajteda za Obamejanga je zainteresovan i Čelsi.

BONUS VIDEO Koreografija navijača Zvezde, zviždali i himni Lige šampiona pred revanš s Makabijem

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar