Aguero
Foto: EPA-EFE/LYNNE CAMERON

Serhio Aguero, zvezda Mančester Sitija u kontaktu je i sa Barselonom u vezi sa potencijalnim transferom, javio je fudbalski insajder Fabricio Romano.

Aguero napušta mančesterske „plave“ na kraju sezone, posle skoro deset godina i za to vreme je postao najbolji strelac u istoriji kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

„Barselona je u pregovorima sa agentom Serhija Aguera i on se razmatra kao jedna od opcija. Klauzule Oskara Mingeze i Rikija Puiga će biti aktivirane i dobiće ugovore do juna 2023, a Serđi Roberto bi trebalo da produži na još dve godine, ali za sada nema dogovora“, naveo je Romano.

Argentinac bi se u Barseloni pridružio Lionelu Mesiju i, ako bi došao, bio bi potez i pokušaj da se Mesi zadrži u katalonskom gigantu.

Pitanje je hoće li Aguero pristati na uslove ugovora koji bi ponudili Katalonci, jer AS piše da namerava da kao slobodan agent sa skoro 33 godine želi još jedan izdašan angažman, a Barselona zbog dugova nije u najboljoj finansijskoj situaciji.

Aguera već neko vreme muče povrede i na 15 utakmica ove sezone je dao tri gola.

„Građani“ će njegovo mesto želeti da popune napadačem poput Erlinga Holana, koga prate najbogatiji klubovi u Evropi više od godinu dana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar