Foto: Nova.rs

Do nemilih scena je došlo u subotu petak uveče.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Tek što je Crvena zvezda završila svoju utakmicu sa Virtusom iz Bolonje i nakon što je objavljeno da gostujućih navijača neće biti u dvorani „Paladoca“, pojavila se informacija o napadu na Srbe u Bolonji.

PROČITAJTE JOŠ:

Nekolicina srpskih studenata je bila meta napada i iz Zvezde naglašavaju da organizovanih navijačkih grupa nije bilo u Italiji.

„KK Crvena Zvezda primoran je da se oglasi, kako bi se definitivno prekinule sve spekulacije, slobodna tumačenja (pa i neistine) koje su od petka uveče iznete povodom napada na srpske studente u Bolonji u petak pre utakmice Evrolige Virtus – Crvena zvezda. Organizovanog odlaska navijača Crvene zvezde u Bolonju nije bilo, niti je bilo ikakvog ‘navijačkog sukoba'“, navode iz kluba sa Malog Kalemegdana.

Zvezda je svoj meč izgubila sa 85:79, posle čega su crveno-beli naveli da je incidenta bilo i da su u kontaktu s porodicama napadnutih studenata.

„Simpatizeri, koji studiraju u inostranstvu, njih četvorica, koji su napadnuti tokom petka, u sopstvenoj režiji su doputovali u Bolonju. Klub je u kontaktu sa porodicama studenata, koji su nakon napada preventivno prebačeni u bolnicu, iz koje su odmah pušteni i osećaju se dobro“, napisali su iz Zvezde.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar