Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Ima mnogo vremena da se stvari promene.

Sve smo bliže početku klupske sezone u košarci,  a navijače najviše zanimaju mečevi Evrolige gde i Partizan i Crvena zvezda ulaze sa velikim ambicijama.

Rukovodstva oba kluba najavila su najviše ambicije i napad na Fajnal-for i samim tim i na titulu, ali ne dele mnogi njihov optimizam.

PROČITAJTE JOŠ

Kladionice ne vide večite rivale u užem krugu favorita za osvajanje Evorlige i u prvom planu su neke druge ekipe, a po tim prognozama je i plej-of upitan.

Crno-beli tim predvođen Željkom Obradovićem tek je deseti na listi klubova sa najvećim šansama za osvajanje najvrednijeg trofeja na kontinentu, a trijumf se „plaća“ kvotom 16. Zvezda, koju će opet predvoditi Duško Ivanović, lošija je za jedno mesto i sa kvotom 21 je 11. favorit u Evroligi.

Glavni favorit za titulu je Real Madrid koji je i aktuelni šampion Evrope, a kvota na njih iznosi pet.

Među velikim favoritima su Monako i Panatinaikos koji su ovog leta napravili strašne timove (kvota 7), a zatim slede Fenerbahče i Olimpijakos, prošlogodišnji finalista – na njih je kvota devet. Na samom dnu tabele je Alba čija bi senzacija mogla da vam donese pravo bogatstvo.

Ukoliko bi tim iz Berlina osvojio Evroligu, kladioničari koji ih stave na tiket dobili bi 250 puta više nego što su uložili. Približno velika kvota je i na Asvel, koji vaš ulog može da uveća 200 puta.


Kvote za osvajanje Evrolige u sezoni 2023/24:

Real Madrid – 5

Monako 7

Panatinaikos 7

Fenerbahče 9

Olimpijakos 9

Barselona 9.50

Olimpija Milano 11

Anadolu Efes 15

Makabi 15

Partizan 16

Crvena zvezda 21

Žalgiris 41

Valensija 41

Bajern 41

Baskonija 51

Virtus 67

Asvel 201

Alba 251


BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar