Šta čeka Zvezdu protiv Efesa: Mora da pobedi, Larkin je bio kao uspavani medved
Foto: Nova.rs/video

Košarkaši Crvene zvezde od 20 časova dočekuju Efes u 11. kolu Evrolige.

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Crvena zvezda mora da pobedi pred punim tribinama „Beogradske arene“… U suprotnom, već početkom decembra bi planovi u Evroligi mogli i te kako da se zakomplikuju, jer četa Janisa Sferopulosa u meč ulazi sa učinkom 3-7.

Jedini lošiji od crveno-belih na tabeli elitnog takmičenja su Asvel (2-8) i Alba (1-10), što je daleko od zacrtanih ciljeva uoči sezone.

PROČITAJTE JOŠ

Trener Sferopulos rekao je da ekipa želi da napreduje i igra bolje, posebno jer je Evroliga kao maraton, a ovu etapu će gosti trčati bez mnogo bitnih igrača – Anta Žižića, Elajdže Brajanta, Derika Vilisa, moguće i Tibora Plajsa.

O jako bitnoj utakmici za Zvezdu, koja može u velikoj meri da odredi dalji tok sezone, pričali smo i u našem podcastu „Pick and roll„.

„Može Zvezda da pobedi dve od naredne tri utakmice, zašto da ne, ali kako to lepo zvuči ‘E da dobije ‘bar’ dve… Zvezda ima imperativ pobede, pitanje je koliko će uticati to na igrače, biće i puna Arena, možda je i ključno da se dobro krene da se ne okuju ruke i noge“, kaže, između ostalog, Miroslav Mića Berić.

Crveno-beli bi morali da uhvate zalet protiv rivala iz Istanbula, a potom ih čeka duplo kolo i vezana gostovanja Valensiji (sreda, 20.30) i Baskoniji (petak, 20.30).

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll sa Mićom Berićem – epizoda 6