Foto: Starsport

Zna se koliko je Partizanu važan domaći teren

Bek Partizana Danilo Anđušić izneo je svoja očekivanja pred meč protiv Fenerbahčea u četvrtak od 20.30 u okviru 7. kola Evrolige.

„Očekuje nas jako bitna utakmica pred našim navijačima. Dočekujemo jednu od najboljih ekipa u Evroligi, igraju dobru košarku, imaju skor 5-1 tako da nas očekuje jako ozbiljna, kvalitetna i zahtevna utakmica. Verujemo da smo se spremili dobro i da ćemo pokazati pravu igru“, rekao je Anđušić.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan je u poslednja dva domaća meča izgubio od Fenera, a u gostima dva puta slavio.

„Mislim da je vreme da dobijemo kod kuće i da odbranimo taj domaći teren. Stalno govorimo koliko je bitno da se odnesu te pobede kada smo domaćini, jer znamo koliko nam to znači i našim navijačima i koliko je to bitno za skor na kraju lige. Potrudićemo se da sutra promenimo tu statistiku i da pobedimo kod kuće“.

Bruno Kaboklo se priključio timskim trennzima, ali će mu sigurno biti potrebno neko vreme kako bi se privikao na novu sredinu.

„Odradio je samo jedan trening, predstoji nam naredni period da se dobro upoznamo. Znamo svi da se radi kvalitetnom igraču, ozbiljnom atleti, koji će sigurno da doprinese našoj igri i skoku tima. Verujem da će se brzo uklopiti, deluje kao dobar momak i mi smo tu da mu što bolje olakšamo adaptaciju na novu sredinu i novi tim“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar