Foto: Printscreen X / KK Crvena zvezda

Crveno-belima se vratilo njihovo dete.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Nikola Topić je predstavljen kao najnovije pojačanje kluba sa Malog Kalemegdana u utorak uveče. Topić je stigao na klupski koktel, potom je menadžer Miško Ražnatović naveo da je Nikola spreman za Evroligu, a onda se oglasila i Zvezda.

PROČITAJTE JOŠ:

„Zvezdino dete se vraća kući! To je TOP! Dobro došao kući, Nikola“, napisali su iz kluba.

Nikola je na početku sezone otišao u Megu i tamo se kalio u ABA ligi gde je imao prosečno 18,6 poena i 6,9 asistencija uz 3,7 skokova.

Upravo je Zvezdi ubacio 21 poen u jednoj od najboljih partija sezone, a pošto su crveno-beli ostali bez Šabaza Nejpira i pošto Jago dos Santos ne blista, Topić je bio logično rešenje.

Osamnaestogodišnjak, sin proslavljenog igrača Zvezde Milenka Topića, vratio se u matični klub iz kog je bio pozajmljen Megi i Zvezda ga je predstavila u kratkom video snimku sa Milošem Teodosićem.

Teodosić je „poveo“ Topića u kupovinu i uz nekoliko Zvezdinih rekvizita, dodao mu je i dres sa brojem 44 koji će Nikola nositi na Malom Kalemegdanu.

„Ovo si zaboravio, ‘ajmo“, rekao je Teodosić novom saigraču koji će mu biti podrška na poziciji pleja u nastavku sezone.

BONUS VIDEO: Top 10 poteza sa utakmice Makabi – Crvena zvezda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare