Foto: Printscreen Twitter / Rikardons

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović nije bio zadovoljan kako se odvijao meč sa Albom u Berlinu.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Zvezda se sastala sa Albom na gostovanju u 23. kolu Evrolige i na poluvremenu gubila 15, a sredinom treće četvrtine i svih 20 razlike.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedan od pokazatelja koliko je očajna igra Zvezde bila protiv najgoreg tima elitnog takmičenja, bila je i akcija i izraz lica Nedovića u kontri.

Nemanja se vratio iz povrede i bio je bez mnogo takmičarskog ritma pošto je propustio tri prethodne utakmice, ali nije pomogao u Berlinu.

Odigrao je dobru odbranu, presekao napad na četiri i po minuta pre kraja treće deonice i u skoku se „zaglavio“ jer je odatle hteo da nađe rešenje za pas.

Slično je uradio i napad ranije kad je iz skoka poslao loptu Hangi za promašenu trojku, a onda je u skoku bacio loptu Bolomboju i onda pogledao u smeru gde je bio Dejan Davidovac da ga pita „Gde ćeš“.

Razmenili su još nekoliko reči pre nego što je Nedović besno gestikulirao rukama, možda očekujući da će Dejan ostati u uglu za otvorenu trojku, umesto što je krenuo ka obruču.

Nedović je pao na parket, lopta je ispala iz ruku Bolomboja kao iznuđenog rešenja i nastavila se dezorjentisanost u Zvezdinoj igri koja je i dovela dotle da Alba vodi sa 20 poena prednosti.

BONUS VIDEO: Sjajno zakucavanje Hange

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar