(Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Bivši igrač Partizana imao je lep doček u Beogradu

Košarkaši Baskonije poraženi su od Partizana sa 83:65 u Beogradu, ali će Vanja Marinković imati po čemu da pamti ovaj duel.

Marinković je u Beogradu proveo neke ranije dane u svojoj karijeri, a sada je dočekan aplauzima sa tribina, a od bivšeg kluba je dobio i specijalan dres na poklon.

„Dosta je emocija bilo, nisam očekivao to. Ali, puno im hvala (navijačima) meni to stvarno znači“, rekao je Marinković.

PROČITAJTE JOŠ:

Srpski bek je ubacio 16 poena, ali to nije bilo dovoljno da Baskonija upiše pobedu.

„Mislim da smo imali naše šanse da preokrenemo u odbrani, u drugom poluvremenu pogotovo sa udvajanjem i preuzimanjem, što je teško sa Lesorom, Ledejem i Smajlijem, koji ima veliku energiju. Mislim da smo promašili dosta otvorenih šuteva. Ovo je realan skor. Došli smo u malo slabijem sastavu, ali to nije alibi“.

Veoma poštuje oba beogradska evroligaša.

„Mislim da je rano za bilo kakve prognoze. I Zvezda i Partizan su za Top 8. Ima još dosta da se igra. Imali su neki pad u igri pre mesec dana, pa su se digli“, dodaje Marinković.

Ove godine Evroliga je izuzetno zanimljiva, a ni košarkaši Baskonije nisu očekivali da će u nekom momentu biti prvi na tabeli.

„To je Evroliga. Jako je zahtevno i naporno. Svi hoće da uđu u Top 8, da ostanu naredne godine u Evroligi. Teško je, ali zanimljivo. Ko je očekivao da ćemo mi biti prvi pred kraj 2022. Mi nismo“.

BONUS VIDEO Navijači Zvezde ovacijama dočekali Sašu Obradovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar