(Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Zadovoljan je igrom svojim momaka, a pomenuo je i jednog koji nije bio u sastavu

Trener Partizana Željko Obradović prokomentarisao je pobedu svog tima nad Baskonijom rezultatom 83:65 u 19. kolu Evrolige.

Iskusni stručnjak je u prvi plan stavio dobru odbranu, ali i Uroša Trifunovića koji je ubacio 15 poena.

PROČITAJTE JOŠ:

„Odigrao je izvanrednu utakmicu. On zna koliko poverenje imam u njega i samo mora da nastavi kontiuitet dobrih igara. I on i svi ostali. U odbrani je bio jedan od ključnih igrača, uz Janisa Papapetrua. Dobili smo utakmicu zahvaljujući odbrani, a u napadu je sve bilo malo sporo i rešenja nisu bila baš najnormalnija. Ali dobro, bili smo na nivou Evrolige“, rekao je Obradović.

Odgovorio je i na pitanje zašto Vladimir Brodzijanski nije bio u sastavu.

„On je deo tima Partizana i čovek trenira, ponaša se normalno. Sve je okej, što se mene tiče. Kao i uvek, izbor je moj u odnosu na to koji igrači će biti u timu. Imamo utakmicu u ponedeljak, pa četvrtak, pa nedelja… Mnogo utakmica i prilika će biti za sve“.

PROČITAJTE JOŠ:

Nije propustio priliku ni da se zahvali navijačima.

„Na kraju bih da iskoristim priliku da zahvalim navijačima na sjajnoj atmosferi, mislim da je bilo veoma lepo i zahvaljujem im se u ime svih nas ih kluba. Naravno, razlike su velike između utakmica u ABA ligi i Evroligi, ali voleo bih da vidim ovakvu posetu i protiv MZT-a“, poručio je na kraju Željko Obradović.

BONUS VIDEO Obradović sočno psovao posle lošeg napada Partizana i velikog promašaja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar