Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport; Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia;Pedja Milosavljevic / STARSPORT; EPA-EFE/ANDREJ CUKIC; Nova.rs; Shutterstock

Nova.rs vam je spremila još nešto novo za vreme utakmica večitih u Evroligi

Već ste navikli da Nova.rs ide u korak s vremenom i da donosi brojne novitete čitaocima, ali i gledaocima.

Projekat koji je počeo sa večitim derbijem da uživo analiziramo utakmice sa ukljućenjima pre, tokom i posle meča pokazao se kao pun pogodak i u istom ritmu nastavljamo i dalje.

Ovaj put će sa nama biti Bojan Popović, bivši plejmejker i reprezentativac, koji će u redakciji Nova.rs komentarisati duel Barselone i Crvene zvezde (20.30), a uživo ćemo biti već od 20 časova.

PROČITAJTE JOŠ

Bićete u prilici da čujete šta Popović ima da kaže u najavi tog duela, komentar na poluvremenu, ali i analizu u odmah po završetku utakmice 7. kola Evrolige u Španiji.

Njegov domaćin ovaj put biće novinar sportske rubrike našeg portala Oliver Mijušković.

Barselona igra sjajno ove sezone pod vođstvom novog trenera Rodžera Grimaua, pa će Zvezda (učinak 2-4) imati težak zadatak jer izlazi na megdan ekipi koja ima čak pet pobeda iz šest utakmica. Crveno-beli su otišli oslabljeni na izazovno gostovanje, bez Branka Lazića, Adama Hange i Marka Simonovića, ali su iznenađenja uvek moguća, zato pratite sa nama još jedan važan meč.

Posle „Pick and roll“ podcasta koji vas čeka svakog ponedeljka od 20 časova na našem portalu, donosimo vam drugačiji način praćenja utakmica večitih u Evroligi.

To znači da ćete na isti način moći do kraja sezone u Evroligi da uživate u svim utakmicama i Crvene zvezde i Partizana, kod kuće iz Arene, ali i prilikom gostovanja uz posebne analize i komentare uživo na Nova.rs.

BONUS VIDEO Pick and Roll sa Mićom Berićem: Teodosić bio defanzivac godine? Znam šta ću mu reći kad ga vidim

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar