Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Luda utakmica, sa krajem koji će se pamtiti.

Foto: Nova.rs, Shutterstock

Košarkaši Partizana pobedili su Real u Madridu rezultatom 89:87 i tako napravili brejk u seriji koji ih je približio Fajnal-foru Evrolige.

Madriđani su ispustili pobedu u poslednjim sekundama meča, pošto je kapiten crno-belih Kevin Panter postigao trojku, nakon čega je na semaforu ostalo samo 0,4 sekunde do kraja..

PROČITAJTE JOŠ

Trener Reala Ćus Mateo je otkrio da je centar Edi Tavares doživeo povredu tokom utakmice i da se zbog toga nije vraćao u igru u drugom poluvremenu.

„Borili smo se od početka do kraja. To je plej-of i znamo koliko je teško. Primili smo dosta trojki, posebno na početku. Edi je bio dobro, očigledno, primetili smo da je bio loše u drugom poluvremenu. Imali smo prednost od 7 poena, branili smo se dobro, posebno u trećoj četvrtini. Ti detalji, kao i trojke u poslednjim sekundama su odlučile. Moramo da se pripremimo za sledeći meč, sa tim da gubimo u seriji. Fizički deo je nedostajao na kraju. Nastavićemo da se borimo, mi smo Real Madrid“, počeo je Mateo.

Usledila su pitanja novinara, a jedno se odnosilo na stanje povrede Tavaresa.

„Sutra ćemo da obavimo testiranje. Nadamo se da nije ozbiljno, osetio je bol u kolenu. Moramo da sačekamo do sutra.“

Foto: 900/Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

Otkrio je i detalje taktike oko poslednjeg napada crno-belih.

„Odlučili smo da branimo poslednji napad. Verujem da smo imali dobru odbranu, ali on je šutnuo preko visokog igrača i ostao hladan i pogodio, bilo je neverovatno“, rekao je trener Reala i dodao:

„Moramo da ispravimo greške i igramo onako kako Real igra. Igraćemo da pobedimo i borićemo se do kraja. Možemo da pobedimo. Danas smo se borili, nema suza, imamo plej-of pred nama“, završio je Ćus Mateo.

BONUS VIDEO Aleksa sa navijačima slavi pobedu Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar