Foto: Printscreen Youtube / Sport Klub

Trener Asvela Ti Džej Parker čestitao je Partizanu na zasluženoj pobedi u meču 22. kola.

Partizan je savladao francuskog predstavnika sa 92:71 pred svojim navijačima i revanširao se timu iz Vilerbana za poraz od pre mesec i po dana.

PROČITAJTE JOŠ:

„Čestitam Partizanu, veoma su bili agresivni i u odbrani i u napadu. Bilo je za nas teško da pariramo njihovoj energiji“, rekao je Parker na konferenciji posle meča.

Na pitanje o atmosferi u dvorani, ali i o tome dokle može Partizan, Parker se nasmejao.

„Atmosfera? Mislim da ne moram tu ništa da objašnjavam (smeh). Kad vidiš svoje navijače da su tu bilo da vodiš ili gubiš, nema tu šta da se priča, to im je kao šesti igrač. Ako ostanu zdravi, imaju šanse i mogu da se plasiraju u Top 8“, rekao je Parker.

Trener ekipe iz Vilerbana je probao da objasni i zbog čega njegovi igrači jednu utakmicu odigraju dobro, drugu loše.

„Naš roster nije tako veliki kao kod drugih ekipa i moramo da igramo mnogo utakmica. Nemamo dovoljno odmora, teško je, liga je veoma neizvesna. Nemamo dovoljno dugačak raspored i mečevi u našoj ligi su teški i tu neki igrači nemaju odmor, najbolji moraju da igraju i ponekad se desi umor, a onda izostane rezultat“, objasnio je Parker i dodao da njegov košarkaš Jusufa Fal nije fizički limitiran, koliko je Matijas Lesor bio nezgodan kao čuvar za visokog košarkaša Asvela.

BONUS VIDEO: Navijači Partizana u transu posle trojki Nanelija

Komentari

Svi komentari (0)