Najnovije pojačanje. Šta to dobija Partizan?

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Pick and roll“ smo vrteli na našem portalu, a u studiju su bili domaćin Miroslav Mića Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Miroslav Berić, legendarni košarkaš Partizana, govorio je o najnovijem pojačanju Džejlina Smita iz Virtusa i situaciji u kojoj je došao u Beograd baš pred meč protiv Virtusa u četvrtak od 18.30.

„On je dobar igrač, sjajne partije je pružao u dresu Albe, on i Lou su tada bili najveći potrošači. Radi se o sjajnom strelcu, igrač koji ima dosta poena, dolazi u tim koji ima mnogo poena u rukama i ne može da igra tu igru. Vraćam se na ono od malopre, koja je ponuda. Nemaš ti na stolu šest plejmejkera, pa da ih biraš. I on nije čist plejmejker, ali da može da pomogne mislim da može. Partizan sada ima probleme na toj poziciji zbog nedostatka Alekse Avramovića, voleo bih da se pokaže kao sjajno pojačanje“, rekao je, između ostalog, Berić.

Da li će Ćus Mateo da tempira formu kao što to čini Željko Obradović, zašto je Real već sada dva nivoa iznad svih rivala i zašto je Virtus zaslužio da se o njemu i te kako priča? Sve to i još mnogo zanimljivih priča čeka vas od u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ na Nova.rs.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Mića Berić u 10. epizodi podcasta Pick and Roll o Partizanu i Zvezdi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar