Zvezdi je neophodan brejk kao potvrda uzlazne forme.

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Pick and roll“ smo vrteli na našem portalu, a u studiju su bili domaćin Miroslav Mića Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

Crveno-beli u četvrtak od 20.15 gostuju Panatinaikosu u 17. kolu Evrolige, a taj meč je prilika da se prvi put ove godine pobedi van Beograda (pobeda protiv Makabija upisana u dvorani „Aleksandar Nikolić“).

PROČITAJTE JOŠ

„Bolomboj je kada se sabere i oduzme najbolje pojačanje, Giedraitis je počeo dobro, pa se izgubio, imao previše oscilacija, sada je odigrao dobro, baš kao i u ABA ligi. On mnogo zavisi od šuta za tri poena, ne kreira od drugih, zavisi od asistencije, nije igrač kreacije i koji igra izolaciju. Opasan je strelac, a kad ima svoje veče ako oseti, ima i brz izbačaj i čudan izbačaj uz visinu. Ne treba mu puno prostora samo da ga pronađu. Žao mi je Tobija, preveliki je pritisak, ispalo je da je neznalica i da on ne valja. Protiv Reala je bio prilično izviždan, igrač je koji to ne zaslužuje. Meri mu se svaki učinak. Ljudi moraju da shvate kada on iskače na pik en rolu i kada nema strane pomoći to zakucavanje je neminovno. Mislim da je dobro pojačanj“, rekao je, između ostalog, Berić.

Da li će Ćus Mateo da tempira formu kao što to čini Željko Obradović, zašto je Real već sada dva nivoa iznad svih rivala i zašto je Virtus zaslužio da se o njemu i te kako priča? Sve to i još mnogo zanimljivih priča čeka vas od u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ na Nova.rs.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Mića Berić u 10. epizodi podcasta Pick and Roll o Partizanu i Zvezdi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar