Neverovatna odluka.

Poražen je PArtizan u najvećem trileru ove sezone u Evroligi na gostovanju Olimpijakosu rezultatom 98:94 u meču koji je obilovao preokretima. Crno-beli su vodili 10 razlike na kraju treće četvrtine, a zatim spasavli živu glavu kada je Naneli trojkom odneo produžetak.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, jedan detalj iz same završnice je razbesneo i navijače i igrače, a snimak pokazuje da je Partizan žestoko oštećen.

Olimpijakos je imao prednost od jednog poena prednosti, a Partizan napad na 17 sekundi do kraja, a odgovornost je preuzeo kapiten Kevin Panter. Iako je promašio seriju šuteva pre toga, Obradović mu je poverio loptu i šut za pobedu, ali je usledila neverovatna situacija.

Panter je nakon duela završio na zemlji bez patike, a sudije su dosudile da je gazio liniju i svirali preko pola i loptu za Olimpijakos.

Da nije bilo preko pola misli i zvezda Monaka Majk Džejms koji se oglasio na Tviteru, ali je sramnije to što nije dosuđen faul iako se na snimku vidi da je Panteru zgaženo stopalo zbog čega je ostao bez patike.

Partizan bi dobio dva slobodna bacanja na pet sekundi do kraja i priliku da povede, a umesto toga je morao da spašava živu glavu i juri produžetak.

Da je Panter dobio priliku sa bacanja, možda bi utakmica otišla u korist crno-belih.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar