Saša Dončić, otac Luke Dončića, košarkaša Dalas Maveriksa podsetio je na to šta je krilni igrač slovenačke reprezentacije rekao 2017.

On se u četvrtak uveče našao u dvorani „Aleksandar Nikolić“, gde su crveno-beli priredili pravi košarkaški spektakl.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je u Pioniru pobedila Olimpijakos sa 87:79, a otac jedne od najvećih NBA zvezda prokomentarisao je i mogućnost da Luka jednog dana zaigra za tim sa Malog Kalemegdana.

„To mislim da je pitanje za njega. Već ga je neki novinar pitao to na Evrobasketu 2017. godine, mislim da je odgovor pozitivan“, rekao je Dončić senior.

Nije nepoznato da Luka navija za crveno-bele odmalena, mada trenutno igra na daleko višem nivou u NBA i Dalas Maveriksima, a da sa 24 godine još nije ni došao do vrhunca.

„Volim košarku, a bio sam i u kontaktu sa Lukom. I on gleda Zvezdu, gleda sve lige u Evropi i Americi, sve prati. Nadam se da će on u NBA ući u plej-in“, kaže Lukin otac.

Govoreći o Zvezdinoj sezoni u Evroligi, Saša Dončić kaže da je šteta što tim Duška Ivanovića nije uspeo da uđe u plej-of.

„Nažalost, nisu ušli u Top 8. Zvezda iz godine u godinu napreduje, bilo je malo nesrećnih poraza, ali što je najbitnije Zvezda raste iz godine u godinu, ne znam da li ima neko ko je nezadovoljan igrom i atmosferom, ovo je odlično“, kazao je Saša.

Zvezda je u Evroligi u seriji od četiri pobede i do kraja regularnog dela sezone ima još samo meč protiv Fenerbahčea.

BONUS VIDEO: Trojka Petruševa sa zvukom sirene protiv Olimpijakosa