Sedamnaesta epizoda košarkaškog podcasta na Nova.rs, i večeras od 20 časova - rezultati za zaborav Crvene zvezde i Partizana u prošlom kolu Evrolige.

Vaš omiljeni sportski podcast je na Nova.rs i u standardnom terminu biće mnogo priča na koje ste već navikli.

Novi „Pick and roll“ večeras vrtimo od 20 časova, u našem studiju biće domaćin Miroslav Mića Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

Proveli su se večiti kao bosi po trnju prošle nedelje u Evroligi… Crvena zvezda je izgubila od Žalgirisa pred svojim navijačima sa 91:93, dok je Partizan dan ranije, takođe u Areni, šokiran trojkom Silvana Franciska za trijumf Bajerna sa 79:78 u 26. kolu.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski prvak je na 10-16 i tako je već sredinom februara praktično ostao bez šansi za plej-in, iako teorija i dalje postoji, i glasi da bi morao da pobedi sedam od preostalih osam utakmica kako bi se s učinkom 17-17 borio za doigravanje.

Crno-beli su u nešto boljoj situaciji, imaju dve pobede više i pet utakmica kod kuće od preostalih osam posle tronedeljne pauze u Evroligi zbog kupova i reprezentativnih obaveza. Ipak, poraz od Bajerna je bio toliko bolan, jer je udaljio Partizan od cilja, a pogotovo zbog načina na koji su bodovi otišli u Minhen.

Sve to je toliko zabolelo Željka Obradovića, pa je poručio i kako se ponekad zapita „šta dalje, šta bi pametno mogao da uradi“, kao da mu nedostaje način da prodrma ekipu… Domaćin našeg podcasta Miroslav Mića Berić otkrio je kako je pričao sa Žocom posle meča i kako je izgledao taj susret…

„Video sam ga posle, popričali smo koliko je mogao, njegova boja lica je pokazala u kakvom je stanju… Bio je sam u svlačionici, uđem i kada niko ne ulazi, i prilično je prazna bila a znam koliko ljudi ima kada se pobedi“, otkrio je Mića Berić, što možete videti u vrhu teksta.

O čemu smo sve još zanimljivo pričali možete da čujete i vidite večeras od 20 časova u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ na Nova.rs. Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Uživo sa Mićom Berićem posle meča Partizan – Bajern

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare