Deveta epizoda košarkaškog podcasta na Nova.rs, večeras od 20 časova

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Sportski podcast kakav ste čekali je na Nova.rs, u standardnom terminu biće mnogo zanimljivih priča pred duplo kolo Evrolige, a posle pobeda večitih.

Pick and roll“ večeras vrtimo na našem portalu od 20 časova, u našem studiju biće domaćin Miroslav Mića Berić i Bojan Popović, koga ne smatramo gostom već prijateljem kuće, zajednom sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

Bivši reprezentativci su na svoj način pričali o Dušanu Dudi Ivkoviću i otkrili neke priče koje su krasile nacionalni tim iz perioda kad je Berić bio direktor, a Popović reprezentativac.

PROČITAJTE JOŠ

Otkrili su kako je legenda srpske košarke uspevala, na samo sebi svojstven način, da opusti igrače i napravi pravu i neponovljivu atmosferu pred najvažnije utakmice.

Naravno, bilo je i priče o srpskim evroligašima, prošlom kolu i ovoj nedelji s duplim programom. Partizan je pobedom u Kaunasu nad Žalgirisom (93:85) zabeležio i četvrti vezani trijumf, dok je Crvena zvezda savladala Albu (85:71) na svom terenu posle skoro punih devet godina u elitnom takmičenju.

Mića i Boki su objasnili i zašto je Pi Džej Doužer primer pravog, nacrtanog košarkaša i stranca koji odmah pravi razliku, šta krasi crveno-bele i od koga njihov uspeh najviše zavisi, ali su ispričali i kako su jedno vreme bili Beričijus i Popovičijus.

Osvrnuli smo se i na još evroligaških dešavanja, kao i na predstojeće duplo kolo – Zvezda čeka Real u utorak od 19.00, istog dana od 21 čas Partizan gostuje Valensiji, dok u četvrtak (20.05) Zvezda gostuje Makabiju u Beogradu, a crno-beli će opet istog dana na megdan Realu u Madridu (20.45).

Još mnogo zanimljivih priča bićete u prilici da saznate večeras od 20 časova u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ na Nova.rs.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll sa Mićom Berićem – epizoda 8

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar