Deveta epizoda košarkaškog podcasta na Nova.rs

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Pick and roll“ smo vrteli na našem portalu, a u studiju su bili domaćin Miroslav Mića Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

Partizan i Crvena zvezda su duplo kolo završili sa polovičnim učinkom, porazima od Reala, odnosno pobedama u Valensiji (72:67) i nad Makabijem (98:92).

Crno-beli su u Madridu, posle trijumfa na startu španske turneje, prekinuli niz od pet pobeda, ali su nastavili žestoku (izjednačenu) borbu za visok plasman i mesta u plej-ofu. Crveno-beli su bili nemoćni protiv „kraljevića“, ali su u „Pioniru“ gde Makabi igra kao domaćin upisali prvu ovosezonsku pobedu u gostima.

PROČITAJTE JOŠ

Srpskog prvaka sada čekaju dva vezana gostovanja, Panatinaikosu u četvrtak (20.15) i Fenerbahčeu (2. januar), dok Partizan za kraj godine čeka Virtus takođe u četvrtak (18.30), a onda Asvel drugog dana 2024.

Upravo sa Virtusom dolazi i srpski reprezentativac Ognjen Dobrić, kome je ovo prva inostrana sezona, a Berić je baš pohvalno govorio o dugogodišnjem članu crveno-belih i da li je šteta što na svojoj poziciji u Bolonji ima legendu kao što je Marko Belineli, te međusobnom poštovanju koje ima sa navijačima crno-belih.

„Ognjen je i sjajan momak, i nikada nije govorio loše o drugom klubu i rivalima, to je veličina igrača. Govorio sam i pre, uvek bih voleo da vidim Dobrića i Davidovca u dresu Partizana, oni su sa Lukom Mitrovićem zajedno uvek rešavali derbi“, rekao je, između ostalog, nekadašnji kapiten Partizana.

A, čija popularnost traje kao kiselo mleko i zašto se Mića dotakao legendarnog Arvidasa Sabonisa zbog MVP partije Miloša Teodosića protiv Makabija (27 poena, 14 asistencija, indeks 40)?

Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Pričali smo detaljno i o skandalu oko ugovora i odlaska Šabaza Nejpira iz Zvezde, čiji se boravak pretvorio u meksičku sapunicu, kao i o pojačanjima večitih, Frediju Gilespiju odnosno Džejlenu Smitu…

Da li će Ćus Mateo da tempira formu kao što to čini Željko Obradović, zašto je Real već sada dva nivoa iznad svih rivala i zašto je Virtus zaslužio da se o njemu i te kako priča? Sve to i još mnogo zanimljivih priča čeka vas od 20 časova u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ na Nova.rs.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Mića Berić: Uvek bih voleo da vidim Dobrića i Davidovca u Partizanu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar