Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Sjajne partije privukle pažnju novinarima "preko bare".

Dante Egzum igra sjajnu sezonu u Partizanu kojoj se isprofilisao kao jedan od glavnih igrača ekipe, a kruna dosadašnejg toka je bio meč protiv Virtusa kada su crno-beli trijumfovali u Bolonji, a Egzum proglašen za MVP-ija kola čitavog takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ

To nije promaklo novinaru čuvenog „Bličer reporta“, američkog sportksog portala Endiju Bejliju koji je na Tviteru objavio statističke podatke o Egzumovim igrama.

On je bio oduševljen partijama Australijanca, a na tu objavu je odmah reagovao njegov zmljak i bivši NBA šampion Endrju Bogut. Bogut je podelio tu objav uz kratak komentar.

„Nazad u NBA“.

Bogut koji je osvojio šampionski prsten sa ekipom Golden Stejta dobio je mnogo komentara, auključio se u raspravu i jedan Srbin.

„Alo, Bogute, dalje ruke od Dantea, on ostaje u Partizanu. Ne damo ga. Znam da razumeš srpski“, napisao je jedan korisnik. Takođe, jedan Tviteraš ga je pitao i zašto igra samo 21 minut po meču. „To je Evropa“, odgovorio je Endrju.

Egzum je već imao prilike da igr au NBaligi pošto je 2014. godine drafotvan kao peti pik od strane Jute. Posle sedam godina koje su bile prožete povredama odlučio je d aode u Evropu gde je prvo igrao u Barseloni pre dolaska u Partizan.

BONUS VIDEO Lepe scene u Milanu, navijači i igrači Partizana pevali nakon poraza 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar