Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Misteriozna poruka čuvenog Žoca.

Željko Obradović, trener Partizana, osvrnuo se nakon pobede nad Monakom (100:80) u okviru 17. kola Evrolige na priče o potencijalnim pojačanjima koja bi mogla da stignu u Humsku.

„Pojačanja? Pa ja mogu da kažem, Balša neće biti sigurno jedan duži period s nama, ono što ja znam. A opet ponavljam, pričajte s ljudima kojima je to struka. Ovaj, ja i ranije kad su bila pitanja i kad je to, uvek upotrebim neku bezveznu reč, kad je poturano i kad su izlazili igrači, vi se sećate kad sam govorio, to je nemoguće, ta neka imena su nemoguća. To što se naduvava priča da Partizan ima budžet, da Partizan ima ovo ono…“

Potom je dodao:

„Ja ne znam, ja sam uvek govorio, doveo sam ovog dečka koji je sastavni deo tima, igrao je protiv Zadra, igraće protiv Cibone, pričam o Brodzijanskom, pustili smo Glasa da bi dete igralo, meni je žao da bilo kog mladog gledam da sedi, gledamo i za Đorđija da ode negde. Ako neće da igra, onda je dobro da ostane da trenira, kad se ukaže prilika, daću mu šansu. Kalendar je neviđen. Što se tiče pojačanja, ja ne znam ko to potencira, zbog čega potencira, a sad ću opet da ponovim, svi znamo i ko potencira i odakle dolazi. Nemoj da se pravimo naivni i da ne znamo to, tačno se znaju sve stvari, ali to je… Pero je u vašim rukama, nije u mojim“, rekao je Obradović, nakon čega je zaključio:

„Vreme je Božića, bajke se pričaju.“

BONUS VIDEO Poslednje sekunde, slavlje i ludnica u Areni nakon pobede Partizana nad Monakom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar