Foto: Printscreen Instagram / pbgnews

Košarkaš Partizana Matijas Lesor napustio je Partizan i otišao je u Francusku da odmori do nove sezone.

Ni tamo nije imao mnogo mira posle potpisa za Panatinaikos, jer su ga presreli navijači Partizana i pesmom ga ostavili bez teksta.

PROČITAJTE JOŠ:

„Partizan i samo Partizan, najbolji je on, on je šampion“, smenjivalo se sa skandiranjem imena i prezimena „Matijas Lesor“, kada je doskorašnji centar crno-belih naišao na ulici.

Kada je sabrao utiske, Lesor je odlučio da im se zahvali za vernu podršku iz prethodnih godinu i po dana koliko je bio deo crno-bele porodice.

„Nisam igrao za Partizan godinu i po dana, živeo sam Partizan. Hvala Partizanu što mi je verovao i hvala što mi je dao priliku, nedostajaće mi ovaj tim i saigrači, kao i stručni štab. Svi se ovu sezonu učinili posebnom za pamćenje do kraja života. Grobari, uvek ćete biti u mom srcu i hvala vam što ste me prihvatili, voleli i hvala što ste mi promenili život. Hvala na uticaju koji ste imali na mene i moju porodicu. Mogao bih celu noć da nastavim ovako o tome koliko ste uradili za mene. Nosiću drugi dres sledeće godine, ali sam zauvek grobar. Hvala ti za sve, porodico“, napisao je Lesor.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

@pbg.news је поделио/ла објаву

U međuvremenu se pojavio i novi ugao bakljade u čast francuskog centra, kom je u Parizu na ulici napravljen špalir.

Lesor je u nedavno završenoj sezoni u Partizanu izrastao u jednog od najboljih igrača Evrolige, ujedno je bio i jedan od najkonstantnijih u Partizanu.

Imao je prošle sezone u Evroligi 12 poena, 7,1 skok, 1,4 asistencija, 0,9 ukradenih lopti i 0,8 blokada u proseku.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

@pbg.news је поделио/ла објаву

BONUS VIDEO: Lebron bukvalno skinuo kapu Jokiću i progovorio o mogućoj penziji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare