Foto: Printscreen Sport klub

Najbolji teniser planete Novak Đoković kaže da je njegov sin Stefan vatreni navijač Partizana.

To smo mogli da vidimo prethodnih dana kada je mali Stefan bio na utakmici Partizana i Real Madrida u Evroligi, ali i sada u Monaku gde crno-beli igraju protiv Monaka.

PROČITAJTE JOŠ:

Novak je došao sa sinom i suprugom Jelenom na taj meč i otkrio da i sam navija protiv stranih klubova.

„Osećam se lepo, uživam, tu sam došao sa sinom, sa ženom, Partizan pobeđuje i drago mi je zbog toga. Partizan podržavam i navijam za njega kad igra protiv bilo koga osim protiv Zvezde. Ja sam zvezdaš, ali naravno navijam za srpski klub. Moj sin podržava Partizan, voli Partizan, tako da sad idemo i na Partizanove utakmice i evo drago mi je što vode. Nadam se da će pobedom nad Monakom da obede plasman u Top 8“, rekao je Đoković za Sport klub.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели nova.rs sport (@nova.rs_sport)

Ispričao je i zanimljivu anegdotu gde mora da štipne svog sina kad se Stefan previše unese u meč.

„Ima i pored nas sedi predsednik Monaka, košarkaškog kluba, tako da, malo štipnem Stefana kad pretera. Rekao mi je baš: ‘Ovo je najgora utakmica, ne mogu da navijam kako želim’. Kažem: možeš, možeš, samo nemoj ‘ua’ da govoriš drugoj ekipi dok napadaju. Voli košarku, Srbija je zemlja košarke, to je kod nas najpopularniji sport“, priča Novak.

Partizan je na kraju slavio 88:84 i plasirao se u Top 8 Evrolige posle 13 godina, a Stefan je trojku Kevina Pantera, koja je prelomila meč, burno proslavio rukom podignutom uvis.

Radovao se i Novak zajedno sa njim, a na kraju su se pozdravili sa predsednikom Monaka, dok se slavni teniser fotografisao sa obožavaocima u hali.

BONUS VIDEO: Novak na utakmici Partizan – Monako

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare