Šesta epizoda košarkaškog podcasta na Nova.rs

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Pick and roll“ smo vrteli na našem portalu, a u studiju su bili domaćin Miroslav Mića Berić i Nebojša Todorović, zamenik urednika sportske redakcije Nova.rs.

Kako su večiti poraženi u 10. kolu Evrolige, raspoloženje nije bilo na nivou, ali priča jeste. I to su oni koji su najviše naudili Partizanu i Zvezdi proglašeni za najkorisnije u kolu, te su Šejn Larkin i Maodo Lo sa indeksom od po 38 podelili MVP priznanje.

Analizirali smo kako je do toga došlo i zašto su srpski timovi izgubili u Istanbulu od Efesa (100:94), odnosno u Beogradu od milanske Olimpije (93:71).

PROČITAJTE JOŠ

Bilo je priče i o Nikoli Mirotiću, strancima u Crvenoj zvezdi i domaćim liderima, mudrim rečima Rika Pitana, ali i povratku Matijasa Lesora u Arenu – da li će pogoditi svlačionicu i klupu?

„Neka Nikola Mirotić izađe, ja bih voleo i da kaže da li je bilo pritisaka i od koga, a jeste, i stojim iza toga“, poručio je, između ostalog, Mića Berić i otkrio zašto više na košarkaškim terenima nema takozvane „sekire“ u odbrani.

Ko je rekao da je „pobeđivanje kod kuće za dečake, a u gostima za odrasle muškarce“? Već u četvrtak od 20.45 će Partizan dočekati PAO, dok će Zvezda dan kasnije ugostiti Efes od 20 časova.

A, kako smo stigli do kineske table za crtanje i BDP na košarkaški način bićete u prilici da saznate večeras od 20 časova gledajući još jedan „Pick and roll“ na Nova.rs.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO „Pick and roll“ sa Berićem: Za Miću jedna kineska tabla – da objasnimo BDP u košarci

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar