Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović kaže da je Virtus u utakmici 22. kola od početka bio bolja ekipa.

Zvezda je u Bolonji izgubila sa 84:72, pa je vezala poraze od Žalgirisa, Partizana i sada Virtusa.

PROČITAJTE JOŠ:

„Od starta je Virtus nametnuo svoj ritam. Nikako nismo mi uspevvali da uđemo u svoj ritam i uhvatimo priključak. Vidi se da su dobro pripremili utakmicu i zatvorili neke naše dobre stvari u napadu. U odbrani su nalazili laka rešenja i to je jednostavno to. Jedno od onih večeri koje moramo da zaboravimo što pre. Za dva dana je nova utakmica i moramo da se pokažemo“, rekao je Nedović posle utakmice.

Na pitanje šta je razlog „mekanog“ početka koji već neko vreme žestoko škodi crveno-belima, Nedović kaže da je u Bolonji to možda bilo iskustvo.

„Sigurno da dosta toga zavisi od individualnih priprema. Nismo došli na maksimum danas, iako smo dobro trenirali i pripremali utakmicu. Šta da se radi, Virtus je jako iskusna ekipa, pre svega zna da kazni sve što im se pruži, a mi smo im mnogo pružili i to je rezultiralo ovim“.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Za pad na rame rekao je da nije rame nije povređeno i da je sve ok. Odmah se prebacio na naredni meč, protiv Olimpije iz Milana.

„Za dva dana već imamo šansu da se iskupimo i pokažemo dosta bolju igru koju mislim da možemo da prikažemo. Sutra put za Milano, priprema, nadam se da ćemo doći sa mnogo više energije i motiva i nadam se da ćemo pokazati naše pravo lice“, kaže Nedović.

Ne zanima ga naročito što crveno-beli igraju četiri utakmice u šest dana jer kaže – kako Zvezdi, tako i drugima.

„Nema kukanja, jednostavno, odmor, igraš, treniraš, spavaš, jedeš i tako ukrug“, kratko je prokomentarisao Nedović.

Posebno ga raduje što je atmosfera u Bolonji bila veoma dobra, a izrazio je nadu da će još više srpske publike biti u Milanu.

Zvezda trenutno ima skor od deset pobeda i 12 poraza, meč u Milanu dočekuje na 13. mestu Evrolige. Utakmica se igra u četvrtak u 20.30.

BONUS VIDEO: Lazarević posle poraza od Virtusa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar