Navijači Partizana Foto:Screenshot/Instagram/partizanbc

Košarkaški klub Partizan dočekan je u Beogradu odmah posle bolnog poraza u Madridu.

Crno-beli su podelili detalj kada su ih navijači dočekali na aerodromu uz pesme podrške, iako je Partizan u prestonici Španije poražen od Reala.

PROČITAJTE JOŠ:

Real je sa 98:94 savladao srpski tim u petom meču Top 8 faze Evrolige, pa je Partizan u toj fazi eliminisan, a Real ide na Fajnal-for.

„Kraljevski klub“ će se na Fajnal-foru u Kaunasu ukrstiti sa Barselonom, iako je Partizan posle prva dva meča u Madridu imao prednost od dve pobede.

To se ispostavilo nedovoljnim za beogradski klub koji je izgubio tri naredna meča, uglavnom zbog poremećenog ritma posle tuče iz završnice druge utakmice i suspenzija za Kevina Pantera i Matijasa Lesora.

Ovakav epilog nije smetao navijačima Partizana koji su došli da podrže svoje igrače, a iz kluba su se zahvalili svojim pristalicama koje su ih pratile i po gostovanjima širom Evrope.

„I kada ne budeš prvi ti, i kada se čuju zvižduci, i tada ću Partizane znaj, da te volim ja“, pevala je grupa navijača i klanjala se igračima, dok su košarkašima bila smrknuta lica.

Pesma velike grupe navijača bar malo je olakšala muke izabranicima Željka Obradovića koji su prvi put posle osam godina uopšte igrali Evroligu, a dobre su šanse da se to desi i naredne sezone.

BONUS VIDEO: Jabusele provocira košarkaše Partizana, podsmevao se Lesoru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar