Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Partizan je posle pauze počeo da hvata ritam i ostvario je dve pobede u kojima je postizao 100 i više poena. Jedan od ključnih igrača za takve rezučtate bio je Danilo Anđušić koji je pronašao napadački ritam.

Sjajni bek je izneo i svoja očekivanja pred meč protiv Armanija u petak od 20.30.

„Veoma iskusna ekipa, ali još ne znamo u kojem će sastavu da nastupe jer su u poslednje vreme imali problema sa povredama. Ali bez obzira na to ko igra, to su iskusni i kvalitetni igrači. Ove sezone igraju dosta promenljivo, ali pošto im je ova utakmica važna za priključak za plej-of, mislim da će da odigraju kvalitetno. Uz to su i domaćini i moramo da prikažemo našu najbolju igru, da bismo uspeli da dođemo do pobede“, kazao je pred put.

PROČITAJTE JOŠ

Prisetio se i jednog od prethodnih mečeva sa njima.

„Pamtim, baš sam se danas setio toga. Tada je bilo rešeno na sedam-osam sekundi do kraja, nadam se da ćemo sada ranije da rešimo u svoju korist, da ne strepimo do samog kraja“.

Crno-beli uvek ističu da je atmosfera sjajna u svlačionici, ali je, naravno, još bolja sada kada su došle pobede.

„Atmosfera je super, naravno da je bolje kada se pobeđuje. Sve je drugačije i pozitivnije i nadam se da ćemo da nastavimo u tom ritmu. Razlog su dve vezane pobede, prvo nad Anadolu Efesom, pa nad Cedevita Olimpijom. Posle serije loših rezultata usledile su dva važna trijumfa. Protiv Cedevite je bilo i pada, ali je prednost ipak sačuvana do kraja“,ispričao je.

Ono što se promenilo jeste što više vremena za popravni nema.

„Svima nam je prijala ova pauza, da se resetujemo da se vratimo motivisaniji. Promenilo se to što znamo da je svaka utakmica sada kao finale. I u ABA ligi i Evroligi, za drugo mesto, odnosno za plej-of. I iz tog razloga smo svi još više motivisaniji. Spremni smo, imamo kvalitet i znam da imamo i taj timski duh. I to je bitno za dobre rezultate i opet kažem, pozitivnije je posle važnih pobeda, nego kada se gubi. Nadam se nastavku dobrih rezultata i igara. Posle toga će sve biti lakše“, istakao je Anđušić.

BONUS VIDEO Željko Obradović o novom ugovoru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar