Miroslav Berić o tome zašto je Filip Petrušev ostao u Olimpijakosu i šta srpskog krilnog centra čeka u novoj sezoni Evrolige.

Evroliga, Partizan i Crvena zvezda, ili Crvena zvezda i Partizan (ko kako voli), srpski košarkaši, sva dešavanja i zanimljivosti – između dva kola Evrolige. I ove sezone na našem portalu čeka vas košarkaški podcast „Pick and roll„. Nastavljamo gde smo stali posle ruki sezone sa Miroslavom Berićem i družimo se sve do borbe za titulu evropskog prvaka.

Odbrojavanje je gotovo, ove nedelje igraju se mečevi 1. kola Evrolige za sezonu 2024/2025, a na premijeri će šampion Panatinaikos gostovati Albi u četvrtak od 18.45. Prvog dana nas čeka čak šest utakmica, u petak još tri, večiti su raspoređeni da mogu da se prate oba duela, a mi smo analizirali sve uoči nove sezone Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ

Mića Berić je otkrio svog favorita i time možda nekoga iznenadio, najavio koje ekipe bismo mogli da vidimo i na Fajnal-foru, dok je posebnu pažnju posvetio Filipu Petruševu.

Istakao je bivši reprezentativac napredak krilnog centra i koliko su mu pomogla leta sa nacionalnim timom, kao i da je u uvodu sezone pokazao da će biti velika snaga Olimpijakosa.

„Zašto bi se Olimpijakos odrekao Petruševa, to bi bilo samoubilački i suludo“, rekao je Mića Berić, što vas čeka u videu na vrhu.

Foto: nova.rs

Pričali smo i o povratku Bobana Marjanovića u Evroligu posle devet godina u NBA, Mića je otkrio zanimljivu anegdotu oko Bobijevog šutiranja trojki.

Dotakli smo se i vaših komentara, zato ih i dalje šaljite, i pohvale, i kritike u komentarima ispod teksta kao i ispod epizode na Jutjubu. Sve to i još mnogo toga čeka vas u drugoj epizodi druge sezone podcasta „Pick and roll“.

Naše podcaste možete slušati i na platformama apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar