Matijas Lesor
Matijas Lesor; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Košarkaš Partizana Matijas Lesor reagovao je na tvrdnju trenera Asvela Ti Džej Parkera.

Partizan se ove sezone vratio u Evroligu posle duge pauze i odmah uspeo da se plasira u Top 8 fazu takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ:

Tamo će moći da preko Real Madrida traži svoju šansu da se nađe na Fajnal foru u Kaunasu, dok je Asvel jedan od najlošijih timova u Evropi.

Jedan je od dva koji imaju jednocifren broj pobeda, dok su crno-beli regularni deo sezone završili na šestom mestu sa 20 trijumfa i 14 poraza.

Parker smatra da je to delom posledica i činjenice da je ABA liga lakša nego francusko prvenstvo, a isto smatra i kada je reč o Žalgirisu.

„Frustrirajuće je jer smo izgubili mnogo mečeva na nekoliko poseda. Bilo je teško i nije prijatno završiti sezonu sa 26 poraza. To je Evroliga i kada vidim da je osmoplasirani ostvario 19 pobeda i da Efes i Milan nisu u plej-ofu, kažem sebi da nivo takmičenja nikada nije bio veći“, kazao je Parker pre nego što se prebacio na Partizan.

„Partizan i Žalgiris imaju igrače koji su navikli na takmičenje i ne igraju u teškim i ‘gustim’ šampionatima kao što je naš“, kazao je Parker.

Lesor, koji sa mnogo uspeha nastupa za Partizan i u ABA ligi i u Evroligi, a odranije ima iskustva sa Jadrana iz dresa Crvene zvezde prokomentarisao je tu ocenu Parkera i bez reči ismejao trenera Asvela.

On je uz rečenicu trenera francuskog tima samo ostavio mnogo smajlija čime je jasno stavio šta misli o konstataciji Parkera.

BONUS VIDEO: Panter i Lesor vode navijanje nakon pobede Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare