Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Košarkaši Partizana i Zezde nastavljaju borbu za plej-of.

Tokom ove nedelje igra se duplo kolo Evrolige koje će biti jedno od ključnih za rasplet situacije u borbi za Top 8, a isto veče na teren izlaze i Crvena zvezda i Partizan.

Košarkaši Partizana večeras od 20.30 časova dočekuju ekipu Asvela u okviru 22. kola Evrolige, a meč možete pratiti na kanalu Sport klub 1.

PROČITAJTE JOŠ

U prvom ovosezonskom duelu protiv Asvela, beogradski „crno-beli“ su izgubili nakon neizvesne završnice sa 91:87.

„Oni su u poslednjem kolu Evrolige odigrali sjajno protiv Fenerbahčea, imali su neke probleme gde im glavni centar Fal nije igrao. Igrali su u prvenstvu Francuske i izgubili od Monaka, ali mi skauting pravimo prema našoj utakmici i onome što je bilo izuzetno dobro u njihovoj pobedi protiv Fenerbahčea. Oni su igrali strašno agresivno, otvorili utakmicu izvanredno i sjajno šutirali za tri poena. To je ono o čemu moramo da vodimo računa“, istakao je Obradović.

Crvena zvezda nešto kasnije od 21.00 gostuje ekipi Virtusa iz Bolonje.

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da očekuje od svojih igrača da pokažu veće strpljenje, koje je ekipi nedostajalo na prethodnim utakmicama, ako žele da ostvare povoljan rezultat protiv Virtusa.

„Očekujem potpuno drugačiju utakmicu od one koju smo odigrali u Beogradu, jer tada za Virtus nisu igrača dvojica vrlo važnih košarkaša – Miloš Teodosić i Tornike Šengelija. Očekujem od igrača da pokažu veće strpljenje, koje nam je nedostajalo na prethodnim utakmicama koje smo igrali. Taj napredak u tom segmentu se video već u nedelju, ali moramo bolje i sa mnogo energije da igramo u toj utakmici“, rekao je Ivanović.

Oba srpska predstavnika trenutno imaju skor od 10 pobeda i 11 poraza.

BONUS VIDEO Baklja navijača Zvezde nakon poraza od Partizana.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar