Partizan – Olimpijakos Foto: Janko Anđelić/Nova.rs

Ostalo je još dva kola do kraja Evrolige, a drama je nikad veća. Partizan je sebi "zagorčao" život, dok je Zvezda protiv Reala pružila solidan otpor.

Partizan je izgubio od Olimpijakosa u 32. kolu Evrolige sa 74:69, dok je Crvena zvezda poražena od Real Madrida rezultatom 101:94.

Partizan sada ima 14 pobeda i čak 18 poraza, te je sada izjednačen sa Olimpijom i Žalgirisom, te sa Valensijom.

PROČITAJTE JOŠ

Pobedu više sada ima Efes, a čak dve više Baskonija. Prosto rečeno Partizan ima imperativ pobeda na preostala dva susreta i da se nada da Efes izgubi barem jedan susret (Fenerbahče ili Zvezda) ili da Baskonija izgubi oba susreta.

Crno-beli su po ko zna koji put ove godine ostali bez pobede, iako su imali veliko vođstvo na početku ili u toku četvrte četvrtine.

Partizan će sada morati da pobedi Albu 4. aprila u Berlinu od 20.30, a onda i Valensiju 12. aprila od 20.30 kako bi ostao u igri.

Zvezda je sa druge strane ostala na 16. mestu i učinku od 11 pobeda i 21 porazom i već od ranije Evroligu koristi kao pripremu za plej-of ABA lige.

Kada je reč o ostalim timovima, Real Madrid je prvi sa skorom 26-6, Panatinaikos je pobedio Virtus i sada je na deobi drugog mesta sa Monakom i Barselonom, svi imaju skor 21-11.

Slede Fenerbahče i Olimpijakos na 6. i 7. mestu sa skorom 20-12, a prvih deset popunjavaju Makabi, Virtus, Baskonija i Efes.

Standings provided by Sofascore

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

BONUS VIDEO Virtus vs Pao, finiš

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare