Težak meč za Zvezdu u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde će u utorak od 20.45 u beogradskoj Areni igrati protiv Fenerbahčea u 8. kolu Evrolige.

Trener crveno-belih Janis Sferopulos svestan je snage Fenerbahčea, koji u Beograd dolazi oslabljen neigranjem Dajšona Pjera i Sertača Šanlija, dok su još uvek upitni Nik Kalates i Marko Gudurić.

PORČITAJTE JOŠ:

„Igramo protiv jako dobrog tima, koji je napravljen da ide na Fajnal-for. Mi smo tu posle nekoliko mečeva zajedno, igramo dosta konzistentnije, moramo da igramo dobru odbranu. Imaju igrače koji mogu da vas „ubiju“, ako ne budete odigrali kako treba u odbrani. Sa druge strane ofanzivno ćemo morati da igramo zajednički. Očekujem da ćemo imati igrače na raspolaganju, da će nas navijači bodriti od prvog do poslednjeg minuta“, rekao je Sferopulos.

Zvezda neće imati pomoć Adama Hange i Branka Lazića.

„Oni su i dalje van“.

Zvezda je prethodno imala mečeve sa Barselonom i Zadrom u gostima, a sada je čeka i teško duplo kolo u Evroligi.

„Svi koji rade za Crvenu zvezdu, igrači, treneri, svi znaju da je to što smo tu, da moramo da se borimo u svakom meču, da moramo da damo sve od sebe da bismo pobedili. Tako se spremamo, bez obzira na sve što se ranije desilo ili šta će se desiti posle ovoga. Fokusirani smo na taj meč. Pripremamo se. Imamo plan za sutra i moraćemo da radimo vredno na treningu, kako bismo postavili svoje prioritete“.

Sve mečeve Evrolige i Evrokupa gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare