Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Crveno-beli žele nastavak niza.

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova igraju meč 14. kola Evrolige protiv Olimpije iz Milana, a trener tima sa Malog Kalemegdana Duško Ivanović izneo je svoja očekivanja od susreta protiv tima iz „grada mode“.

PROČITAJTE JOŠ...

Iako se crveno-beli nalaze u sjajnoj seriji od čak deset vezanih pobeda, od čega šest u Evroligi, šef struke Zvezde je istakao da zadatak neće biti lak:

„Nova utakmica protiv ekipe koja je, prema mom mišljenju, jedna od najboljih u Evroligi, iako rezultati nisu dobri“, rekao je Ivanović.

Što se tiče kvaltieta rivala, rekao je:

„Protiv Makabija su bili odlični, mada su imali problema pred sam kraj, ali igraju dobro i malo im fali. Nadam se da to malo neće biti sutra. Pokušaćemo da uradmo sve da budemo u šansi da pobedimo“, otkrio je Ivanović.

A odmah potom je dodao i šta će biti ključ:

„Da bismo uspeli u tome, neophodno je da budemo mnogo agresivniji nego protiv Žalgirisa“, zaključio je Ivanović.

Crveno-beli nakon 13 kola imaju skor 7-6 i nalaze se nadomak mesta među osam najboljih ekipa elitnog takmičenja, dok je Armani poslednji sa samo tri pobede i čak 10 poraza.

Ivanović će dodatan motiv za pobedu imati zbog prilike da sustigne Dejana Radonjića, koji je sa crveno-belima imao niz od sedam uzastopnih pobeda u Evroligi u sezoni 2015-2016.

BONUS VIDEO Vildozin spektakl protiv Žalgirisa