Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Teško mu je pao poraz od Barselone i promašen zicer, ali naredni rival je Baskonija

Stefan Lazarević govorio je za medije povodom duela Crvene zvezde i Baksonije u 30. kolu Evrolige u četvrtak od 19 sati u hali „Aleksandar Nikolić“.

Baskonija se ozbiljno bori za Top 8 Evrolige, a ve sezone tim iz Vitorije igra iznad svih očekivanja.

PROČITAJTE JOŠ:

“Definitivno su ekipa koja je ove sezone dosta dobrih stvari pokazala, imali su velike serije pobeda, možda i najbolja napadačka tranzicija u Evropi. Imaju i individualce koji su uspeli da se poklope i zajedno funkcionišu kao tim. Moramo da obratimo pažnju, da im ne dozvolimo da se oslobode da sprečimo tu njihovu specifičnu igru koju gaje tokom sezone i da vidimo čemu će nas to odvesti”, rekao je Lazarević.

Upitan je krilni igrač crveno-belih i da li su dobre partije protiv Barselone i SC Derbija izlaz iz krize.

“Videlo se protiv Barselone. Ja sam na nesreću promašio taj sicer za možda priključak na kraju, moja odgovornost je za to. Videlo se da smo odigrali dobru utakmicu 40 minuta. To smo potvrdili protiv Studentskog centra. Nadam se da će nam se priključiti povređeni igrači i da ćemo moći da nastavimo u istom ritmu”, izjavio je Lazarević.

Nemanja Nedović i Ognjen Dobrić se kao oporavljeni vraćaju u sastav.

“Dobro je što se vraćaju, imamo određeni broj utakmica na kojima treba da podignemo formu, doradimo neke stvari. Značiće mnogo u rotaciji, falili su na prethodnim utakmicama i to će biti veliki plus za nas”.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezdine šanse za Top 8 u Evroligi su svedene na minimum minimuma.

“Naša obaveza je da prikažemo dobru igru, pogotovu pred svojim navijačima, nebitno u kakvoj smo situaciji što se tiče tabele. Idemo na pobedu kao u svakoj drugoj utakmici, tako da nema nekih kalkulacija”.

Košarkaši Zvezde, neki i sa lepšim polovinama, okupili su se tokom jednog slobodnog dana na vikendici, gde su imali timsko druženje, a Nedović je bio zadužen za pravljenje burgera.

„Vrhunske. Stvarno je bilo sve dobro, što se tiče mesa, što se tiče druženja, atmosfere, sve je bilo kako treba“, zaključio je Lazarević.

BONUS VIDEO Stefan Lazarević posle pobede nad Efesom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar