Košarkaš Crvene zvezde Rokas Giedraitis kaže da mu je bitnija pobeda od lične statistike u meču sa Fenerbahčeom.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

A lična statistika kaže da je posle Džoela Bolomboja upravo Giedraitis bio najbolji strelac svog tima sa 19 poena. Bolomboj je rekordom karijere i sa 24 poena zasenio sve ostale na parketu.

PROČITAJTE JOŠ:

Giedraitis je posle utakmice odgovorio na pitanje šta mu najviše prija od svih parametara – 19 poena, sedam skokova ili 31 minut na terenu.

„Mislim da je to samo pobeda, nije stvar u brojevima trenutno. Stvarno smo svi odradili dobar posao kao tim, verovali smo jedni u druge i bila je odlična utakmica za sve nas“, rekao je Giedraitis posle utakmice.

Naveo je i šta misli da je presudilo u meču u kom je Zvezda upisala sedmi trijumf na 18 utakmica u Evroligi.

„Mislim da smo zaigrali bolje u odbrani i to je prva stvar, a posle je lakše trčati u napad i to je bio ključ. Moramo da nastavimo da radimo iste stvari i u dolazećim utakmicama, posebno u četvrtak jer nas čeka veliki rival, Partizan. Sad imamo vremena da malo slavimo, dva sata, i to je to“, rekao je Giedraitis.

Zvezda za dva dana na svom parketu igra protiv Partizana u drugom ovonedeljnom meču u elitnom takmičenju. Crno-beli su bili bolji u prvom meču kad su bili domaćini.

BONUS VIDEO: Rokas Giedraitis (19 poena) – najbolji potezi protiv Fenera

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar