Foto: Kk Partizan

Klub rešio da se obračuna sa huliganima.

Košarkaški klub Partizan izdao je saopštenje u kojem se navodi da je jednom navijaču doživotno zabranjen ulazak u halu zbog incidenta na meču protiv Baskonije u 18. kolu Evrolige.

Tada je izvesni S.G. pljunuo sudiju u pauzi između sva poluvremena kada je Partizan imao veliku prednost, a klub je zbog toga kažnjen sa 5.000 evra od strane Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ

Klub je otkrio o kome se radi i na društvenim mrežama objavio njegovu sliku i zabranu ulaska doživotno na mečeve Partizana.

Partizan je najavio i da će dotičnom tražiti nadoknadu zbog pomenute kazne.

„Partizan je pokrenuo proceduru pokretanja tužbe protiv lica S. G. koje je na utakmici Partizan- Baskonija pljunulo sudiju, što se u priloženom snimku vidi.

Lice S. G. je od strane policije legitimisano i njemu je od sada doživotno zabranjen ulazak u halu gde god da Partizan igra kao domaćin.

Kao što se na snimku vidi, S. G. je ničim izazvan, pri ubedljivom vođstvu Partizana i bez ikakve sumnje u bilo koju odluku arbitara učinio ovo delo.

Klub će od počinioca sudskim putem potraživati naknadu štete za izrečenu kaznu Evrolige u iznosu od 5.000 evra, uvećanu za dodatne troškove.

Moramo zajedno stati na put izgrednicima u našim redovima“ stoji u objavi KK Partizan.

BONUS VIDEO  Kobno Izletanje Stojkovića i poraz njegove Al Feihe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare