Košarkaš Crvene zvezde Džon Holand bio je nasmejan posle pobede protiv Olimpijakosa.

Zvezda je u 33. kolu Evrolige slavila protiv Pirejaca sa 87:79, a Holand je sa 17 poena bio jedan od najboljih u crveno-belom uz Fakunda Kampaca.

PROČITAJTE JOŠ:

Tim sa Malog Kalemegdana je pobedio Olimpijakos i drugi put ove sezone, a Holand je u poslednje vreme konačno radio ono zbog čega je došao.

„Znate, ovo je život i tako idu i igra i život. Jednog dana se desi da te ostavi devojka, pa ne igraš mesec dana, a onda sledeća utakmica, izađeš i pogađaš šuteve. Trik je da sačuvaš isti način razmišljanja i da budeš fokusiran bez obzira na sve. Mislim da smo dobro uradili posao kao tim, bili smo fokusirani i takmičili smo se, iako nemamo šansu za plej-of. Zato smo dobro odigrali i moramo ovako da nastavimo i u ABA ligi“, kazao je Holand posle meča za Sport klub.

Upravo zbog svoje forme u usponu je posebno zadovoljan igrač Duška Ivanovića.

„Lepo je. To je igra i tako ide, srećom, večeras je bilo moje veče. Ali, imamo sjajan tim i svake druge večeri neko drugi može da istupi. Radosno je, lepo je igrati i samo da nastavimo ovako i u sledećoj utakmici“, dodao je Holand.

Zvezda sada ima skor od 16 pobeda i 17 poraza, pa ako pobedi Fenerbahče ima šanse da se nađe i na devetom mestu u Evropi.

BONUS VIDEO: Stefan Lazarević posle pobede nad Efesom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar