Foto: Printscreen Instagram

Malo košarka, malo i kafana, može da bude zanimljiv spoj kada ste srpska legenda u igri pod obručima.

Predsednik Evrolige Dejan Bodiroga rekao je da je rivalstvo Zvezde i Partizana istorijsko, a deo tog rivalstva moći ćemo da vidimo u četvrtak uveče.

PROČITAJTE JOŠ:

Tada se u sklopu 12. kola Evrolige, od 20.30 igra prvi derbi u ovom formatu elitnog takmičenja.

Bodiroga se pre toga opustio sa prijateljima u kafani, uz dobru pesmu, Aca Pejovića i glumca i režisera Dragana Bjelogrlića.

Pevali su zajedno sada već čuvenu pesmu „Ponoć“, pravljenu za potrebe filma o Tomi Zdravkoviću, dok je Bjela držao u rukama tablu sa natpisom „Bjelino ćoše“.

Pesmu su kao duet ispevali Pejović i Suzana Branković, oponašajući nikad snimljeni duet Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić, u filmu koji je osvojio srca mnogih.

Bodiroga je ove sezone već bio na nekim utakmicama večitih rivala, a pred derbi je podsetio i na košarkašku strast koja se na ovim prostorima gaji.

„Atmosfera u našim dvoranama i strast koju naši navijači pokazuju na svakoj utakmici je nešto je najbolje što vrednujemo u evroligaškoj košarci, jako smo ponosni zbog toga. Ipak, mi smo samo ponosni ako se ta strast iskazuje u okviru poštovanja rivala“, rekao je legendarni košarkaš.

BONUS VIDEO: Lesor i Koprivica posle pobede nad Virtusom u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar