Foto: Printscreen Nova.rs

Boris Dalo, nekadašnji košarkaš Partizana, a danas prvotimac Asvela vratio se u Beogradsku arenu gde je svojevremeno i sam igrao u crno-belom dresu.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Daloa mnogi navijači crno-belih pamte s početka prethodne decenije u ekipi koju je predvodio Duško Vujošević.

PROČITAJTE JOŠ:

Dalo je i posle svih tih godina ostao odan Partizanu i prati ga kad god stigne. A kad ne igra protiv njega, onda i navija.

„O stvarno je sjajno bilo, lep ambijent, bilo je zadvoljstvo biti ovde i videti navijače koji su moja porodica i uvek je zadovoljstvo igrati ovde“, rekao je Dalo posle utakmice 18. kola Evrolige.

Partizan je u tom meču slavio sa 90:77 i Dalo je bio jedan od trojice koji nisu dobili šansu od trenera Đanmarka Poceka.

„Sjajan osećaj, ja sam navikao, meni je ovo poznato, ali za moje saigrače ovo je nešto drugačije. Impresioniran sam, i zauvek ću biti zahvalan za sve“, rekao je Dalo.

Nije se osećao komforno da priča na srpskom jeziku, mada mu je on poznat, pošto ga je solidno savladao za dve godine od 2013. do 2015. i boravka u Partizanu.

„Sećam se svega, samo kada ne pričate dugo, zaboravite ponešto. Ali znam osnovne stvari i sve je ok, vratiću se za praznike opet“.

Otkrio je i o čemu je pričao sa Žofrijem Lovernjom, takođe nekadašnjim igračem Partizana, a danas Asvela koji je za nešto manje od 20 minuta na terenu, imao šest poena.

„Samo da uživa u trenutku jer ne igramo često protiv Partizana u ovakvom ambijentu, protiv našeg tima, naše porodice. Rekao sam mu da bude na sto posto kao i uvek“, navodi Dalo.

Sa Sašom Pavlovićem se čuo samo preko telefona, pošto je Pavlović trenutno u Crnoj Gori.

„Pisao mi je pre utakmice, u Crnoj Gori je sad, videćemo se kada opet budem došao, volim ga“, kroz osmeh je konstatovao Boris Dalo.

BONUS VIDEO: Poceko na srpskom posle utakmice s Partizanom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar