Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Pokušaće da navuku gledaoce, ponekog možda i uspeju u slučaju da ne spazi na vreme da nema kartice "Uživo" u gornjem delu ekrana. Nije slučajno izabran baš ovaj potez i baš ovaj termin.

U trenutku kada je Arena sport kupila TV prava na gotovo sve sportske događaje (uz one koje im je volšebno prepustio RTS), uspeva da je peče činjenica da istorijski derbi neće moći da prenosi.

Kako se neko ponosno nasmejao kada je shvatio da bi „savršena fora“ bila da u isto vreme kada se igra prvi večiti derbi u Evroligi puste snimak meča iz ABA lige, od 28. novembra. „Neko će sigurno nasesti“, verovatno se pomislilo.

PROČITAJTE JOŠ

Evroligaški derbi između Partizana i Crvene zvezde od 20.30 će svi gledaoci moći da gledaju ekskluzivno samo na TV Sport klub 1 HD, ali će Arena sport 1 Premium pokupiti svoj deo gledalaca, bar će probati – istovremeno će reprizirati meč istih rivala iz ABA lige.

Ipak, ovakva politika bi pre mogla da naiđe na revolt navijača, nego na odobrenje „trika“.

Zanimljivo je da je odluka da repriza bude u udarnom terminu na udarnom programu, što svedoči da je ova odluka promišljena i verovatno je negde ocenjeno kao dobra ideja.

Dakle, nije bilo dovoljna monopolizacija tržišta uz različite pritiske na SBB i akcije da se raskida ugovor sa ovim provajderom, već se sad služe i trikovima koji izgledaju prosto rečeno jeftino.

U nizu niskih udaraca prema konkurenciji sada je usledio i nizak udarac prema gledaocima.

Foto: Arena sport Screenshot

BONUS VIDEO Neverovatna završnica, neshvatljiva greška i pobeda Zvezde, na tribinama haos

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare